Jurnal de activități legumicole pentru luna februarie

Acesta este un jurnal de activități legumicole dedicat ''elevilor mei'' din Grupul Blogherilor Grădinari, public, deschis curând.

Un grup al grădinarului profesionist, creeat special pentru cei care scriu, pentru cei care muncesc pentru alți oameni cu caracter frumos, care împărtășesc din experiențele însușite, informații utile despre grădinărit.

jurnal de activități legumicole

 O astfel de abordare, este condiționată sau dacă vrei legată, de factorii de mediu existenți în zona în care locuiești. În zona în care vrei să-ți desfășori activitățile grădinărești. De aceea mulți temerari s-au gândit să-l numească, calendar.

Din motive lesne de înțeles m-am gândit că ar fi bine sa umblăm dacă se poate la TITLU și să-l numim JURNAL.

 De ce Jurnal?

 Pentru că un calendar e static cu zile și nopți, ani și sute de ani, mii de ani ș.a.m.d. Prin contrast un Jurnal este dinamic, este dacă vrei, secunda, clipa, momentul, instinctul.

Ceea ce-ți spun acum nu are nici o legătura cu datele cronologice al vreunui calendar. Nu-mi arde, Zău. Dar va avea o legătură directă cu tine, cu ce este necesar să faci Tu fără a avea o legătură directă cu aceste date.

Nu te raporta la un calendar, lunar, trimestrial sau anual, în legumicultură nu se fac prognoze sau pronosticuri. Nu, să nu faci niciodată afirmații pe care nu le poți onora. Din păcate mulți o fac, aparte, se mai și laudă cu ele. Tu trebuie sa faci altceva sau altcumva.

Raportează-te la un jurnal de activități legumicole zilnice, notează tot ce faci, compară azi cu ce ai făcut ieri, cercetează, adu îmbunătățiri, perseverează, avansează, muncește cu drag, pune suflet în ceea ce faci și vei reuși.

Cred cu tărie că bucuria zilnică te va copleși total. Vei fi mulțumit de rezultate atât timp cât respecți acești pași.

Cu detalii suplimentare, în materialul video pe care te rog să-l urmărești cu atenție.

 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.