Ce este și cum se face o brazdă organică înălțată

brazda organica
Ce este o brazdă organică?

Locul în care crește, se dezvoltă și fructifică speciile de plante legumicole de la plantare sau însămânțare, până la recoltare, până când cultura iese din stadiul de vegetație. Am fost întrebat de multe ori cum se face o astfel de brazdă, din ce este compusă, la ce folosește ș.a.m.d.

Din varii motive unii au înțeles mai puțin cum stau lucrurile cu această abordare, și au dat mai puțină importanță acestei tehnici de cultivare a legumelor, fără să-și dea seama că o astfel de tehnică mărește gradul de fertilitate al solului extrem de puternic și astfel conferă speciilor de plante legumicole posibilitatea să fructifice armonios.

Mai mult decât atât, într-o lume în care factorul hrană sănătoasă, ar trebuii să fie pe primul loc, și aici mă refer la ce fel de legume consumăm, pentru că noi cu asta ne ocupăm cu creșterea plantelor legumicole, grija față de natură și grija de a mânca cât mai sănătos, legumicultura organică ar trebuii să fie cartea de căpătâi al fiecărui grădinar sau legumicultor.

Despre aceste aspecte vom mai discuta cu alte ocazii, până atunci te invit să urmărești materialul video prezentat mai jos, ca să vezi și tu cu câtă simplitate se poate construii o brazdă organică

Vizionare plăcută.




Niciun comentariu

Un produs Blogger.