Ce părere ai despre tocătura de tomate?

În marea lor majoritate, tomatele se cultivă pentru calitățile lor gustative remarcabile. Un grădinar trebuie să știe să-și facă propria tocătură de tomate. Se foloșeste în tehnica preparatelor culinare zilnice ca ingredient pentru ciorbe, supe s.a.m.d.

Îndrăznesc să-ți prezint rețeta mea de vară pentru tocături, din tomatele cultivate de mine special în acest sens;

Rețetă tocătură tomate pentru 35-40 kg; 
30 kg tomate coapte;
5 kg ardei gras sau capia(verde);
3 kg dovlecel;
2 kg morcovi;
2-3 legături frunze țelină proaspătă;
200-300 g de sare( se adaugă după gust);
1 plic conservant la 5-7 kg de tocătură;
Și multă dragoste desigur.

Rezultatul va arăta cam așa;

tocatura tomate

tocatura tomate de vara

tocatura tomate pentru ciorbe

Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe prietenilor tăi, poate vor și ei se afle despre această rețetă !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu