Ce părere ai despre tocătura de tomate?

În marea lor majoritate, tomatele se cultivă pentru calitățile lor gustative remarcabile. Un grădinar trebuie să știe să-și facă propria tocătură de tomate. Se foloșeste în tehnica preparatelor culinare zilnice ca ingredient pentru ciorbe, supe s.a.m.d.

Îndrăznesc să-ți prezint rețeta mea de vară pentru tocături, din tomatele cultivate de mine special în acest sens;

Rețetă tocătură tomate pentru 35-40 kg; 
30 kg tomate coapte;
5 kg ardei gras sau capia(verde);
3 kg dovlecel;
2 kg morcovi;
2-3 legături frunze țelină proaspătă;
200-300 g de sare( se adaugă după gust);
1 plic conservant la 5-7 kg de tocătură;
Și multă dragoste desigur.

Rezultatul va arăta cam așa;

tocatura tomate

tocatura tomate de vara

tocatura tomate pentru ciorbe

Dacă ți-a plăcut distribuie mai departe prietenilor tăi, poate vor și ei se afle despre această rețetă !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se face copilirea si defolierea ardeiului

Cum Se Face Răsadniţa Îngropată La Baza Solului În Interiorul Solarului

Cum Se Cultivă Varza De Toamnă